You are here: Home / Суровини / Масърлиеви 88 ЕООД

Масърлиеви 88 ЕООД

      с. Български извор, ул. Демокрация 53, обл. Ловеч  0896 695 169 / 0888 529 428

Масърлиеви 88 ЕООД

Масърлиеви 88 ЕООД е фирма със седалище в село Български извор, област Ловеч. Ние се занимаваме с производство и търговия на тестени и месни изделия, както и дървени въглища. Хлябът и месото са на висока почит в менюто на българина, като ние Ви предлагаме висококачествени продукти, запазили автентичния български вкус. Масърлиеви 88 ЕООД разполага с тренажорна, в която се обработва месото, като от него се произвеждат различни месни продукти. Месните изделия, които фирмата предлага са: кебапчета, кюфтета, пържоли, карначета, наденица и шишчета.

Разполагаме с модерна фурна, където печем вкусен хляб, питки и пърленки, направени ръчно. Дейността на фирмата е свързана и с производството на висококачествени дървени въглища. Масърлиеви 88 ЕООД е фирма, която е лоялен партньор, като продуктите, които произвеждаме са с висок стандарт, съобразен с европейските норми.

Масърлиеви 88 ЕООД е фирма със седалище в село Български извор, област Ловеч. Ние се занимаваме с производство и търговия на тестени и месни изделия, както и дървени въглища.

Comments are closed.

Scroll To Top