You are here: Home / Услуги / Масажно студио Лотос

Масажно студио Лотос

Пловдив, ул. Калофер 18 0887 780 833

За нас

Масажно студио LOTUS се намира в цехтъра на Пловдив /близо до водната палата/за процедурите се грижи масажиста Димитър Чернев с дългодишен опит в тази сфера. Студиото предлага класически, спортен и лечебни масажи, SPA терапии – с вино, шоколад, мед, глина, водорасли и други. Ще останете удовлетворени от отслабващите и aнтицелулитни терапии, а също и релаксиращи ароматерапии.

Масажа е един от най-естествените и ненатоварващи лечебни методи, той съществува от незапомнени времена. Лечебната сила на ръцете винаги се е използвала. За повечето от нас схванатите мускули и болката са просто част от ежедневието, нещо, с което така сме свикнали. Елате в масажно студио LOTUS с масажист Димитър Чернев да превърнем масажа в едно пътешествие, да преоткриете себе си,отново да почувствате кво значи да си спокоен, да изпитваш удоволствие от собственото си тяло.

Работно време
Понеделник-Петък – 09:00 – 20:00 ч.

Масажно студио LOTUS се намира в цехтъра на Пловдив /близо до водната палата/за процедурите се грижи масажиста Димитър Чернев с дългодишен опит в тази сфера.

Comments are closed.

Scroll To Top