You are here: Home / Мебели / Марини Дизайн

Марини Дизайн

       София, ул. Оборище 131 0898 526 177

Марини Дизайн

Фирма е създадена в края на 1990 г с предмет на дейност проектиране и производство на мебели.

В началото фирмата беше ориентирана към отделни поръчкови изделия , като произвежданите мебели бяха предназначени за отделни фамилни клиенти. С увеличаване на опита и навлизането на нови материали на българският пазар, ние от „Биса и син” се ориентирахме към цялостни интериорни решения.. Целта която си поставихме беше пълното задоволяване на нашите клиенти, като се премине през всички етапи до пълното завършване на даден обект, а именно: проектиране изцяло съобразено с желанията и нуждите на клиента, производство, монтаж и сервиз. Всички решения които предлага фирма „Биса и син” са основани на отвореният принцип така, че след определен период от време може да бъдат доизграждани при необходимост и желание от страна на клиента.

Фирма е специализиран в няколко основни направления при производството на мебели:
1.Производство на мебели от ПДЧ – ламинат, МДФ фурнирован и суров.
2.Изработка на елитни мебели от масивна дървесина – дъб,череша, тахоме и др.
3.Изработка на ретро мебели от масив.
4.Пзработка на уникати от масивна дървесина с дърворезба.

Във всяко едно от тези направления използваме съвременни материали, като в зависимост от нуждите на клиента оптимизираме съотношението цена –качество. При производството на мебели от ПДЧ и МДФ атрактивно се вграждат акценти от съкло, метал и други декоративни елементи, които превръщат сравнително стандартни решения в едни изключително атрактивни и привлекателни изделия.

Фирмата разполага с художници-проектанти с въможност за ЗD визуализация, дърворезбарско звено и собствена производствена база.

Фирма е създадена в края на 1990 г с предмет на дейност проектиране и производство на мебели.

Comments are closed.

Scroll To Top