You are here: Home / Мода / Магдалена ЕООД

Магдалена ЕООД

   София, ул. 3020-та №6  0896 755 076 / 0896 755 077

Магдалена ЕООД

Фирма Магдалена ЕООД е водещ прозиводител на дамски чорапи и чорапогащници. На българския пазар сме от 2006 г, като за кратко време успяхме да се наложим, благодарение на висококачествената си продукция и конкурентни цени. Имаме добре развита дистрибуторска мрежа почти във всички по-големи градове на страната. Фабриката се намира на територията на град София, на собствени индустриални площи. Съчетанието на съвременни производствени технологии и високо квалифициран персонал гарантира отличното качество на нашата продукция.

През 2006г Магдалена ЕООД за първи път излиза на пазара със своя собствена търговска марка продукти, характеризиращи се с изключителна здравина и предлагащи несравним комфорт и визия. Имаме богат асортимент от дамски чорапи и чорапогащници – класически, луксозни и супер-луксозни чорапогащи. Стараем се да създадем гордост и самочувстие на българската жена, да я накараме да се почувства наистина красива и желана !

[/box]

Фирма Магдалена ЕООД е водещ прозиводител на дамски чорапи и чорапогащници. На българския пазар сме от 2006 г, като за кратко време успяхме да се наложим, благодарение на висококачествената си продукция и конкурентни цени.

[/box]

Comments are closed.

Scroll To Top