You are here: Home / Услуги / Лина Принт ООД

Лина Принт ООД

  Сливен, бул. Стефан Караджа 6  0885 217 391 / 0878 965 527

Лина Принт ООД

ЛИНА ПРИНТ ООД е специализирана фирма в областта на флексопечат върху BOPP, LDPE, HDPE, термо-хартия и други. Нашата цел е чрез постоянно търсене на иновации и инвестиране в нови технологии да постигнем високо качество и производителност, за да можем максимално да удовлетворим изискванията на нашите партньори и клиенти.Ние съществуваме на пазара от 10 години и Ви гарантираме опит, професионализъм и кратки срокове за изпълнение на поръчки.

Освен стандартните начини за връзка, ние Ви предлагаме и допълнителна възможност за контакт чрез skype и формата за запитвания. За да получите конкретен отговор попълнете формата, като в полето „Запитване“ подробно опишете какво точно желаете да отпечатаме и материала, който ще се използва. Задължително попълнете всички полета, които са маркирани със звездичка. Отговор на направено запитване ще получите в рамките на 2 работни дни.

Печат на визитки Сливен

ЛИНА ПРИНТ ООД е специализирана фирма в областта на флексопечат върху BOPP, LDPE, HDPE, термо-хартия и други. Нашата цел е чрез постоянно търсене на иновации и инвестиране в нови технологии да постигнем високо качество и производителност, за да можем максимално да удовлетворим изискванията на нашите партньори и клиенти.

 

Comments are closed.

Scroll To Top