You are here: Home / Туризъм / Къща за гости СОНИТА

Къща за гости СОНИТА

с. Ямна, общ. Етрополе 0897 856 876

Къща за гости “СОНИТА”

Къща за гости „СОНИТА“ с. Ямна, Община Етрополе, област София се намира в с. Ямна в една от най-живописните части на Северна България. Имотът граничи с пътя, преминаващ през много живописни части и местности на Стара планина и свързващ Етрополска Рибарица с Тетевенска Рибарица. Разположението му разкрива една изключително красива и успокояваща гледка, ще предразположи почиващите към релакс и желание за планински преходи и забавления, както и за запознаване с природните забележителности. Има възможност за организиране на преходи с коне, както и за забавления и хобита с моторни средства.

В общите помещения има възможност за хранене, общуване забавления, както и за организиране на различни прояви. Гостите имат възможността сами да си приготвят храна, ако не желаят да бъдат обслужвани от персонала на къщата. За целта е предвидено оборудване, посуда и всички други необходими средства, както и е предвидено място за хранене. Броят на стаите за туристи е 3.

Къща за гости „СОНИТА“ с. Ямна, Община Етрополе, област София се намира в с. Ямна в една от най-живописните части на Северна България.

Comments are closed.

Scroll To Top