You are here: Home / Туризъм / Къща за гости При Рени

Къща за гости При Рени

             Мирково, ул. Радин Кладенец 10 0887 601 917

Къща за гости При Рени

Къщата за гости При Рени се намира на тихо и спокойно място, с уютна атмосфера, където може да се откъснете от динамиката на ежедневието. В полите на Стара планина и изглед към Средна гора, на един час път от гр. София в китното село Мирково се намира уютна къща за гости. Къщата за гости При Рени е с капацитет 10-12 места, на цена 15-20 лв. Разполагаме с две тройни и две двойни стаи.

На разположение на гостите има оборудван кухненски бокс, трапезария, тераса с красив изглед, TV, хладиник, миялна машина и термо кана. Стаите са на самостоятелен етаж със две бани и тоалетни, тенис маса за спорт. По ваше желание приготвяме разнообразна домашна храна и специалитети. В двора на къщата има навес с голямо барбекю за любители на скарата, зелена градинка с цветя и дръвчета.

Всичко необходимо за една чудесна лятна вечер. На разположение на гостите има оборудван кухненски бокс, трапезария, тераса с красив изглед, TV, хладиник, миялна машина и термо кана. Стаите са на самостоятелен етаж със две бани и тоалетни, тенис маса за спорт. По ваше желание приготвяме разнообразна домашна храна и специалитети. В двора на къщата има навес с голямо барбекю за любители на скарата, зелена градинка с цветя и дръвчета. Всичко необходимо за една чудесна лятна вечер.

Къщата за гости При Рени се намира на тихо и спокойно място, с уютна атмосфера, където може да се откъснете от динамиката на ежедневието.

Comments are closed.

Scroll To Top