You are here: Home / Туризъм / Къща за гости Панорама 3D

Къща за гости Панорама 3D

Вършец, м. м. Милкина Ливада 0889 236 771, 0883 445 510

Къща за гости Панорама 3D

Районът на Стара планина е изпъстрен с красива природа и уникално културно–историческо наследство, което дава много възможности за бизнес туризъм. Конкретният предмет на настоящата инвестиция, а именно – изграждане на нова къща за гости в град Вършец, е уникален по своя характер. Близостта на къщата за гости до СПА центровете във Вършец, я прави уникално място за развитие на класически балнео и селски туризъм, имащо потенциал за привличане на местни и чужди туристи през всички сезони на годината.

Новоизградената къща за гости представлява масивна двуетажна постройка със сутеренно ниво. Предназначена е за 19 места за посетители.Спалните разполагат със самостоятелни бани към тях. Светлата височина на трапезарията е 3,05м. Кухнята, килера и спалните помещения са със светла височина 2,60м. От трапезарията е предвиден директен излаз през двукрила остъклена врата към верандата. Верандата е изцяло покрита от просторната тераса на втория етаж на къщата и долепения до нея малък навес, от където се открива панорамен изглед над град Вършец към трите най – високи върха на Западна Стара планина: Миджур, Ком и Тодорини кукли – от тук носи името си : Панорама 3D.

Районът на Стара планина е изпъстрен с красива природа и уникално културно–историческо наследство, което дава много възможности за бизнес туризъм.

About brainstorm2011

Comments are closed.

Scroll To Top