You are here: Home / Услуги / Кърти Чисти Извозва София

Кърти Чисти Извозва София

         София, бул. Гоце Делчев 48 0896 67 43 22 / 0884 05 01 46

Кърти Чисти Извозва София

Професионалната ни фирма МГ Ангелов ЕООД ви предлага къртачни услуги в областта на строителството – познати като Кърти Чисти Извозва, цялостни довършителни работи на апартаменти и отдаване на контейнери за строителни отпадъци под наем в София.

Дългогодишният ни над 7 годишен опит в областта на: Кърти Чисти Извозва ни дава възможност да изпълняваме обектите си в поставените срокове, както и да оставяме след себе си доволни и редовни клиенти. Ние работим с едни от най-големите строителни фирми в България, които изпълняват огромни обекти като молове, административни сгради, пътища и други. За тях най-често изпълняваме услугите: къртене на бетон и отдаване на контейнери за строителни отпадъци под наем. Неведнъж се е налагало да се работи и в почивните дни, за да бъде изпълнен обекта.

Други интересни къртачни услуги са: къртене на баня, къртене на подпрозорец, къртене на замазка, къртене на отвор за врата, извозване на строителни отпадъци. Те обикновено са свързани с частни клиенти и се извършват в апартамент или къща. По закон услугата: Кърти Чисти Извозва може да се извършва през работните дни, като ние имаме задължителна почивка за услугата къртене от 14:00-16:00 на обяд, за да не притесняваме вашите съседи. През това време се свалят строителни отпадъци във винаги чисти чували.

След приключване на къртачната услуга: кърти чисти извозва, прахта по стълбището се почиства задължително от наши служители. Всеки път се стремим да предлагаме описаните по-горе къртачни услуги в срок от няколко часа. За цялостно къртене, почистване, извозване на строителни отпадъци в даден апартамент се обхващат следните услуги: къртене на комин, къртене на баня, къртене на замазка, къртене на фаянс, къртене на подпрозорец. За тяхното натоварване и извозване до сметище винаги се стремим да бъде изпълнено в рамките на работния ден. По този начин вашите съседи няма да бъдат притеснявани и няма да влизате с тях в излишни спорове. Ако нямате асансьор или той не работи, не трябва да се притеснявате. Ние ще го свалим, от който и да е етаж на ръка, след което ще го извозим с контейнер или камион.

Събаряне на сгради е друга интересна къртачна услуга, която предлагаме на вашето внимание. Всякакъв вид къщи, постройки, бараки и т.н могат да бъдат премахнати в кратки срокове със сериозна техника и оборудване. Ръчно ще бъдат изпълнени само процедурите за къртене на бетон при трудно достъпни места на машините. Също така можем да използваме и хидрочук, при къртене на много големи количества бетон. Не се притесняваме от кратки срокове и бързо отреагиране при такава нужда! Разбира се, за тази услуга трябва да може багера да има необходимия достъп до обекта, за да може да се извърши къртене и товарене.

Професионалната ни фирма МГ Ангелов ЕООД ви предлага къртачни услуги в областта на строителството – познати като Кърти Чисти Извозва, цялостни довършителни работи на апартаменти и отдаване на контейнери за строителни отпадъци под наем в София.

Comments are closed.

Scroll To Top