You are here: Home / Туризъм / Кораб Есмералда

Кораб Есмералда

     Черноморец  0898 61 87 72 / 0896 80 48 49

Кораб Есмералда

Приключение на пиратски кораб Есмералда.

Идва лято, Време е за отпуска, море, слънчеви емоции. Ще търсиш нови забавления, диви преживявания и щури тръпки, за да събереш цял куп вълнуващи спомени за есента и зимата.

Как да го постигнеш ?

На борда наатрактивния кораб Есмералда ще откриеш идеалното лятно развлечение. Разчупи рутината на почивката краи морето и подари на себе си и на цялата компания незабравимо прекарване, за което ще си спомняте със смях и радост дълги месеци.

Корабът Есмералда тръгва от пристанище гр. Черноморец. Разходките се осъществяват при оформяне на група и хубаво време. За да се включиш се обади и направи предварителна резервация, останалото остави на насм изпитаните морски вълци.

Пиратски кораб Есмералда, гр. Черноморец, може да е мястото за Вашето романтично пътуване, тържество или парти с приятели. Красивата гледка, белите платна на кораба, шоу програмите, реквизита с пиратски дрехи и уникалната обстановка гарантират изживяване, което се помни за цял живот! Не пропускайте да изживеете своето пътешествие сред вълните на Черно Море.

Приключение на пиратски кораб Есмералда.

Comments are closed.

Scroll To Top