You are here: Home / Туризъм / Конна база и атв банско

Конна база и атв банско

Разлог, ул. Гоце Делчев 30 0878 752 462 / 0878 435 509

Конна База Дворене

Конна база Дворене се намира на входа на град Разлог, откъм Банско. Базата е разположена на комуникативно място, до главен път на самия вход на град Разлог. Заобиколени сме от Рила, Пирин и Родопите, а от базата се разкрива изумителна природна гледка

В Конна база Дворене отглеждаме конете си с много любов и ги обучаваме в принципите на развиване на разбирателство за постигане на сътрудничество и резултати. Варваме, че работейки с конете на база на естествените отношения с тях, постигаме максимално доверие и създаваме партньорство.

При нас може да се научите да яздите, ако сте начинаещ, може да усъвершенствате уменията си на ездач и опита си с конете досега или да изберете да се разходите сред природата. Ще се радваме да бъдем причината да се запалите по конната езда и да пожелаете да научите повече за конете, за взаимоотношенията и общуването с тях и за това как се изгражда едно истинско приятелство за цял живот.

Конна база Дворене се намира на входа на град Разлог, откъм Банско. Базата е разположена на комуникативно място, до главен път на самия вход на град Разлог.

Comments are closed.

Scroll To Top