You are here: Home / Туризъм / Комплекс Белчински ханове

Комплекс Белчински ханове

    Самоков  087 843 49 23 / 089 930 95 56

Комплекс Белчински ханове

Комплекс Белчински ханове се състои от конна база, хотел и ресторант. При нас може да се научите да яздите, да се отдадете на пълен релакс и да се насладите на вкусна и питателна храна. Комплексът е създаден с идеята да разкрие пред всички свои гости красотите на майката природа и им даде възможност да открият тръпката от съприкосновението с едни от най-благородните животни – конете. Белчински ханове е перфектното място за почивка и отдих на семейства с деца, млади влюбени двойки или група приятели.

Ако искате да внесете разнообразие в рутинното ежедневие, ако се нуждаете от истинска почивка, ако желаете да се потопите в свят на вълшебно красива природа – комплекс Белчински ханове е Вашата правилна дестинация. Разположен в полите на едни от най-живописните планини Рила, Верила, Витоша и Плана, комплексът гарантира безброй вълнуващи емоции.

Районът, в който се намира Белчински ханове, е осеян с редица забележителности, и предлага на всички посетители богата възможност за туристически обиколки. Белчински минерални бани, крепостта Цари Мали град, Сапарева баня, Паничище, Рилските езера са част от живописните места, които може да посетите.

Създайте хиляди вълнуващи емоции и безброй незабравими спомени в комплекс Белчински ханове!

Комплекс Белчински ханове се състои от конна база, хотел и ресторант. При нас може да се научите да яздите, да се отдадете на пълен релакс и да се насладите на вкусна и питателна храна.

Comments are closed.

Scroll To Top