You are here: Home / Услуги / Клуб по Акробатичен рок енд

Клуб по Акробатичен рок енд

     Варна, Читалище Асен Златаров  0894 443 322 / 0899 912 525

Клуб по Акробатичен рок енд

Читалище Асен Златаров, ул. Рупи 3, кв. Чайка

1. Начинаещи: ВТОРНИК начален час 18.00 (зала – първи етаж) ЧЕТВЪРТЪК начален час 18.00 (зала – втори етаж)

2. Напреднали: ВТОРНИК начален час 19.00 (зала – първи етаж) ПЕТЪК начален час 19.30 (зала – първи етаж)

Клуб по акробатичен рокендрол (КАРР) ТИМ – Варна е наследникът на създадения през 1996 г. КАРР НИНИ, преименуван по- късно на Армейски спортен клуб по акробатичен рокендрол (АСКАРР) Черно море. Клубът е създаден от един от първите хора, популяризирали този спорт в България Неделчо Недялков. КАРР ТИМ е член на Българската федерация по акробатичен рокендрол (БФАРР).

През годините в клубa са се подготвяли състезатели в класовете Деца, Юноши, С, В и международния и най- висок А, които са печелили многобройни купи и медали с участието си в различни турнири. КАРР ТИМ е бил организатор и домакин на няколко национални турнира. От 2005 година клубът се ръководи от Бойка Боева – Недялкова – хореограф, с подкрепата и помощта и на Неделчо Недялков, който подготвя състезателите акробатично. Състезателите към клуба участват в почти всички турнири от националния календар, както и на много от турнирите от календара на Световната федерация по акробатичен рокендрол (WRRC). Към клуба е създадена и школа, в която се подготвят бъдещи състезатели.

Клуб по акробатичен рокендрол (КАРР) ТИМ – Варна е наследникът на създадения през 1996 г. КАРР НИНИ, преименуван по- късно на Армейски спортен клуб по акробатичен рокендрол (АСКАРР) Черно море.

Comments are closed.

Scroll To Top