You are here: Home / Магазини / Кератон ООД

Кератон ООД

  София, ул. Оборище 131 – 135  0882 265 407 / 0899 932 251

КЕРАТОН ООД

Фирма КЕРАТОН ООД е директен вносител на керамика и цялостно обзавеждане за баня от Испания, Италия, Португалия и Тайван.

Създадена през 1996г., фирмата, със своето коректно отношение и иновативно мислене, бързо се превръща в динамично развиваща се компания, чиято успешна дейност на пазара я поставя сред водещите и предпочитани партньори, символ на качество, безконкурентни цени и бързина на доставка.

Като представител на едни от водещите испански фирми производители на вътрешни и външни настилки, фаянс, теракота и гранитогрес, КЕРАТОН ООД успешно налага най-актуалните тенденции в обзавеждането на банята. Фирмата притежава верига шоу-руми за търговия на дребно и е с дългогодишни традиции в изграждането на собствена дистрибуторска мрежа в цялата страна.

С годините, КЕРАТОН ООД развива стабилно сътрудничество с водещи строителни фирми и участва в реализирането на проекти за изграждане на хотели, офис и административни сгради, търговски центрове, жилищни кооперации и държавни учреждения.

Мисията на КЕРАТОН ООД е да осигури на своите клиенти най-голямо разнообразие от продукти на конкурентно-достъпни цени и чрез високо качество на обслужване да бъдем максимално полезни на своите настоящи и бъдещи партньори.

Фирма КЕРАТОН ООД е директен вносител на керамика и цялостно обзавеждане за баня от Испания, Италия, Португалия и Тайван.

Comments are closed.

Scroll To Top