You are here: Home / Услуги / Зорница Ценева Make Up

Зорница Ценева Make Up

София 0893 591 720

Зорница Ценева Make Up

Като цяло от 2012 година се занимавам професионално с грим. Имам завършен курс за професионални гримьори в школата на Пепа Стоянова “ProFace” и съответно имам издаден сертификат. Имам няколко участия като гримьор във видеоклипове, TV реклами, а миналата година излезе и първата корица на списание с мой грим. Взимам участие в различни фотографски workshop събития.

Като типове грим, които правя са:

  1. дневен – 60 лв.
  2. вечерен – 70 лв.
  3. сватбен – 70 лв.
  4. абитуриентски – 70 лв.
  5. фотосесии – по договаряне

Пробният грим за който и да е от видовете грим е на абсолютно същата съответна цена, защото материалите, които се използват и времето, което се влага не се различават по нищо. Аз поемам ангажимент да стигна до клиента и това не оскъпява услугата, тъй като все още не разполагам със студио (за района на София). Ако клиента иска допълнително залепяне на изкуствени мигли, които аз осигурявам цената на грима се вдига с 10 лв.

Винаги ми е харесвало да се занимавам с грим, смятам, че това е начин, по който да изразиш себе си, да направиш щастлива и по-уверена една жена и винаги се стремя да слушам клиентите си какво искат, съответно и го правя, за да може клиентът да е максимално доволен. Лицето ни е нашата индивидуална визитка и смятам, че гримът е от изключителна важност в ежедневието.

Като цяло от 2012 година се занимавам професионално с грим. Имам завършен курс за професионални гримьори в школата на Пепа Стоянова “ProFace” и съответно имам издаден сертификат.

 

Comments are closed.

Scroll To Top