You are here: Home / Селско стопанство / Зеленчукова градина Канаврови

Зеленчукова градина Канаврови

       Балчик 0886 60 12 98

Зеленчукова градина Канаврови

Зеленчукова градина Канаврови гр. Балчик отпразнува шест години години от създаването си. Възникна на място което не е обработвано поне 30-40 години беше дом на бурени и тръни. След първоначалната обработка бяха събрани и извозени над 70-80 кубически метра камъни и строителни отпадъци. В градината бяха насадени лешникови фиданки. С течение на времето монтирахме 3 бр. оранжерии с обща площ 1 дка. За тази зима е предвидено монтирането на още два броя оранжерии. Насадихме 180 бр. праскови. През м. Ноември предстои засаждането на още 180 фиданки- череши, круши, сливи др., които ще отглеждаме на палментна резитба. В градината се отглеждат домат, краставица, тиквичка, пипер, салати, лук, чесън, подправки. Най-важното в производството на плодовете и зеленчуците ни е, че не използваме химически торове и инсектициди.

Пета година растенията се подхранват само органично, а в борбата с неприятели използваме отвари и настройки на различни билки и растения. За нас е чест да ви представим наши клиенти като магазин за естествени храни, Лапад и Калинка, голф комплекс, Лайтхаус и др. които държат на качеството и чистотата на храната си. Всяка година подреждаме на вниманието на нашите гости и клиенти колекцията си от над 200 сорта домат от цял свят. За нас е удоволствие, че начинанието ни беше забелязано от Агро-ТВ, Нова ТВ, Дарик радио др. които направиха репортажи за нашата градина. При нас всеки клиент сам си подбира плодовете и зеленчуците които иска да закупи, като предварително разбира се може да направи дегустация.

Зеленчукова градина Канаврови гр. Балчик отпразнува шест години години от създаването си. Възникна на място което не е обработвано поне 30-40 години беше дом на бурени и тръни. След първоначалната обработка бяха събрани и извозени над 70-80 кубически метра камъни и строителни отпадъци.

Comments are closed.

Scroll To Top