You are here: Home / Мода / ЕТ Деан Денчев – ЛЕО 92

ЕТ Деан Денчев – ЛЕО 92

   Димитровград, ул.Владимир Поптомов 4  0391 6 15 77 / 0988 11 35 11

ЕТ Деан Денчев – ЛЕО 92

Фирма ЕТ Деан Денчев – ЛЕО 92 е създадена през 1993 год. и вече 20 години успешно присъства на българския пазар. Тя е една от водещите фирми в производството на бельо- дамско, мъжко, детско, пижами и тениски, предназначени за масовия потребител. Фирмата изработва практични, изчистени модели създаващи удобство и комфорт. В номенклатурата на производство фигурират над 200 артикула, съчетани с модните тенденции и широка гама от цветове и размери. Използват се качествени материи от памук, памук с ликра, вискоза, хавлия и плюш.

Фирмата разполага с нови и модерни автоматизирани машини и техника, осигурени са отлични условия труд, което допринася за увеличаване на производителността и качеството на изделията. От създаването ни до днес персонала непрекъснато се е увеличава. Сега се трудят 50 квалифицирани работници. Спазва се трудовото законодателство и вътрешно-фирмените правила.

Днешната популярност на фирмата се дължи на качеството и удобството на продуктите, упорит и всеотдаен труд, уважение към клиента, професионализъм, стремеж към развиване на пазара. Това е ключът към постигане на доверие, коректност и дълготрайно сътрудничество с партньори и клиенти. ЕТ Деан Денчев – ЛЕО 92 притежава собствена търговска марка.

Фирма ЕТ Деан Денчев – ЛЕО 92 е създадена през 1993 год. и вече 20 години успешно присъства на българския пазар. Тя е една от водещите фирми в производството на бельо- дамско, мъжко, детско, пижами и тениски, предназначени за масовия потребител.

Comments are closed.

Scroll To Top