You are here: Home / Битова техника / Естетик Клима ЕООД

Естетик Клима ЕООД

       Бургас, ул. Ал. Стамболийски 58  0886 51 51 74

Естетик Клима ЕООД

Естетик Клима ЕООД е специализирана фирма за продажба, монтаж и сервиз на климатици в Бургас и региона за хотели, заведения и жилища. Фирмата има дългогодишен опит в проектирането и изграждането на климатични инсталации. Разнообразието от продукти и марки, които предлагаме, ще даде възможност на всеки да намери идеалното решение за своя дом или офис.

Естетик Клима ЕООД е фирма с амбициозен екип, за която няма да чуете в шумни рекламни кампании. Нас ще ни препоръчат вашите роднини, приятели и бизнес партньори, останали доволни от нашата работа. Ние предлагаме климатична техника от водещите световни производители, доказали се през годините. Имаме за цел клиента да остане доволен, така че той да бъде нашата най-добра реклама!

На пазара има много фирми, които предлагат климатична техника. Една част от тях са коректни и в тях работят добри специалисти, за което ги поздравяваме! Друга по-голяма част в стремежа си към бърза печалба, пропускат или забравят важни, но задъжителни етапи при монтажа на закупената от вас техника. Това води до влошаване на нейната работа, както и до по-краткия и живот! Ние гарантираме, че нашата монтажна група няма да спести нито една важна операция при монтажа на вашата климатична техника!

Нашата цел е да осигурим пълния пакет услуги. От консултацията, през продажбата, до перфектния монтаж и евентуалното гаранционно обслужване (ако се наложи)! За целта ползваме професионална техника от водещи световни производители. След като Ви консултираме и изберем заедно вашия бъдещ климатизатор ще изберем най-доброто място за монтаж, (не най-лесното за нас) и ще го монтираме перфектно без да направим вашия дом или офис бойно поле. Накрая ще изхвърлим всички останали отпадъци от монтажа и ще почистим след нас! За вас остава само да се наслаждавате на вашата нова придобивка!

Естетик Клима ЕООД е специализирана фирма за продажба, монтаж и сервиз на климатици в Бургас и региона за хотели, заведения и жилища. Фирмата има дългогодишен опит в проектирането и изграждането на климатични инсталации.

Comments are closed.

Scroll To Top