You are here: Home / Медицина / Енергийна Психология

Енергийна Психология

      София, ул. Бачо Киро 5, вх. Б,ет. 1, ап. 2  0882 420 894

Енергийна Психология

Енергийната психология е много сполучлив, работещ и щадящ метод за премахване на енергийни блокажи. Обикновено тези блокажи пречат на човек да постига своите цели и желания както в работен план, така и в личен. Почти всеки от нас има поне по няколко отрицателни базови програми, които са пуснати в периода от нашето раждане до днес.

Те ни пречат и ни спъват в нашето развитие. Моите наблюдения показват, че ако съзнателно попитаме един човек “Дали заслужва да е щастлив”, обикновено отговорът е ДА, но когато измерим това твърдение с мускулен тест се получава точно обратното. Тялото ни пази цялата информация за нас от раждането ни до сега и то показва, че всъщност вътре в себе си ние не вярваме в това твърдение.

Когато има подобна работеща програма, тя ни казва съзнателно да правим неподходящи избори на РАБОТА И РАБОТОДАТЕЛИ, ПАРТНЬОРИ, КАРИЕРА и ни държи в един омагьосан кръг. Премахването на този блокаж/програма дава възможност на всеки човек, да живее и работи в много по- добра среда и да бъде много по щастлив и доволен от себе си.

Енергийната психология е много сполучлив, работещ и щадящ метод за премахване на енергийни блокажи. Обикновено тези блокажи пречат на човек да постига своите цели и желания както в работен план, така и в личен.

Comments are closed.

Scroll To Top