You are here: Home / Туризъм / Еко Чифлик Гагови ниви

Еко Чифлик Гагови ниви

  село Михалково  0898 584 005

Еко Чифлик Гагови ниви

Еко Чифлик ”Гагови ниви” разполага с: три вили за гости, закрито барбекю тип зала за хранене, открита беседка с малко барбекю, малак басейн и параклис Свети „Георги”.

Първата вила, която е в близост до басейна е на два етажа. На първия етаж има хол с мека мебел и санитарен възел , кухненски бокс снабден с тостер и електрическа кана за топла вода, съдове и прибори за хранене.На втория етаж има три спални съответно с по едно двойно легло с гардероб и тоалетка , като в едната спалня има и едно единично легло. На етажа има един санитарен възел за общо ползване.

Втората вила се състои от два апартамента с отделен вход. Всеки апартамент разполага с две спални съответно с по едно двойно легло, санитарен възел и хол с кухненски бокс. Кухненския бокс е оборудван с тостер електрическа кана за топла вода, съдове и прибори за хранене.

Третата вила е на два етажа, от които за гости се предоставя само втория които е с отделен вход. Състои се от две стаи тип спалня и една баня и тоалетна.

Всички вили се отопляват с парно и имат постоянно топла вода.

Ако искате да избягате от натовареното ежедневие на забързания град елате и почивайте при нас. Насладете са на спокойствието и чистотата която ви предлага планината.

Еко Чифлик „Гагови Ниви” е уникална местност намираща се на билото на планинските масиви разположени над прекрасно извиващият се язовир Въча.

Спокойствието, девствената природа и красивите гледки които се разкриват във всички посоки правят почивката ви пълноценна и незаменима, истинско вълшебство.

Еко Чифлик Гагови Ниви се намира близо до с.Михалково , то е разположен на 995м. надморска височина на слънчево и приветливо място, на 4км.от главния път (Кричим-Девин) по посока с. Осикова.

На 16 км. от тук се намира хижа Персенк, а от нея има много планински маршрути към връх Персенк /2091 м.н.в./, връх Модър, курортен комплекс Пампорово, хижа Изгрев. Чифлика е разположен близо до старо римско селище на 7-8км.над вилите има стар римски път.

Еко Чифлик ”Гагови ниви” разполага с: три вили за гости, закрито барбекю тип зала за хранене, открита беседка с малко барбекю, малак басейн и параклис Свети „Георги”.

Comments are closed.

Scroll To Top