You are here: Home / Услуги / Езикова школа Логос

Езикова школа Логос

   София, ул. Парчевич 13  0899 66 55 60 / 0879 66 55 60

Езикова школа Логос

Езикова Школа Логос град София е образователен център с над 14 годишен опит в преподаването на немски и английски език.

Нашата фирма е основана през далечната 1999-та година, като към настоящия момент е една от водещите сред езиковите школи в България. Днес ние можем да отбележим, че за дългогодишния си опит при нас са подготвени над 3500 ученици, лекари и кандидат-студенти. За нас най-стойностната рекламна кампания, която сме реализирали, е създадена от подготвени в Логос ученици, като това е сигурна гаранция, че качеството, което ние предлагаме заслужава вниманието Ви!

В нашата работа използваме съвременни методики и техники на обучение, прилагаме изключителен подход към индивидуалните способности на ученика.

Централно място в нашата фирмена политика е – максимално старание от нас, но същевременно максимален резултат за Вас. Убедени сме, че когато даваме много, Вие наистина получавате най-доброто. А за да осъществим тази наша цел ние сме подбрали цял набор от възможности за анализ на успеваемостта на участниците. Само по този начин според нас може да се определи и види какъв точно успех сме постигнали при съвместната ни работа.

Ако наистина сте решили да направите нещо за себе си – заповядайте при нас.

Езикова Школа Логос град София е образователен център с над 14 годишен опит в преподаването на немски и английски език.

Comments are closed.

Scroll To Top