You are here: Home / Медицина / Д-р Цвета Аврамова

Д-р Цвета Аврамова

       Пловдив, ул. Богомил 84, етаж 1  0885 77 00 36

Д-р Цвета Аврамова

Д-р Цвета Аврамова е една от младите специалисти, които се интересуват непрекъснато за новостите в професията, като по този начин ще се чувствате сигурни, защото лекуващия Ви лекар използва съвременни методи за Вашето лечение. В нейния кабинет извършвани биват различни процедури от областта на:

  • Ендодонтията – кореново лечение
  • Пародонтологията-заболявания като гингивити и пародонтити
  • Ортопедията – изработват се висококачествени металокерамични,керамични и циркониеви конструкции,които отговарят на изискванията за качество и естетика.
  • Хирургията
  • Детската стоматология
  • Естетичната стоматология
  • Професионалното офис избелване

Кабинетът разполага с НАЙ-СЪВРЕМЕННАТА АПАРАТУРА. Предвидено е и СПЕЦИАЛНО СТЕРИЛИЗАЦИОННО ПОМЕЩЕНИЕ, където извършвана дезинфекцията и стерилизацията на използвания в дейността инструментариум. За целта използван много висок клас немски АВТОКЛАВ.

Д-р Аврамова държи както на собствената, така и на БЕЗОПАСНОСТТА на пациентите си, и поради тази причина работи винаги с маска, ръкавици и предпазни очила.

Кабинетът е обзаведен по комфортен начин, който кара пациентите да забравят за стреса и напрежението, свързани със стоматологичните манипулации.

Грижите за денталното здраве са важни за целия организъм. А спазването на отлична устна хигиена и редовното посещаване на стоматолога Ви за ПРОФИЛАКТИЧНИ ПРЕГЛЕДИ е начинът да се погрижите за здравето си. Д-р Аврамова предупреждава за тясната, ключова връзка между заболяванията на зъбите и здравето на цялото тяло!

Д-р Цвета Аврамова е една от младите специалисти, които се интересуват непрекъснато за новостите в професията, като по този начин ще се чувствате сигурни, защото лекуващия Ви лекар използва съвременни методи за Вашето лечение.

Comments are closed.

Scroll To Top