You are here: Home / Услуги / Детски Център Lazur Party

Детски Център Lazur Party

Бургас, ж.к. “Лазур”, бл. 77, вх. 4 0878 884 942

Детски Център Lazur Party

Подготовката за всеки празник за нас винаги е предизвикателство. Именно затова се стремим да сме оригинални и да изпълним всяко едно желание на нашите гости. Имаме за цел винаги да сме заобиколени от детски усмивки и грейнали от щастие очички. Обръщаме специално внимание на детайлите и цялостната визия на вашето парти!…Детски център Лазур Парти обещава да се превърне в любимо място на малките дечица.

Детски център  Lazur Party  ви кани да празнувате вашето парти и да се насладите на приятна атмосфера, в компанията на нашите аниматори.

Организиране на детски рождени дни – Искате ли да направите незабравимо парти за своето дете по повод рождения му ден? Лазур Парти детски център Ви предлага да заложите на интересно тематично парти с много декорации и забавни детски игри.

Тематични партита за различни поводи и празници  – хелоин, коледно парти и др ;

Почасово гледане на деца –  Аниматорите  ще се грижат и ще забавляват Вашето дете, когато ни е поверено за почасов престой. Заповядайте в нашата   зали за игри, обезопасена и изпълнена с разнообразни съоръжения и играчки.

Има кът и за “порасналите деца”. Той е уютен и просторен. вие с вашите приятели можете да се отпуснете и да полеете подобаващо празника на вашето дете, дори и компанията ви да е по-голяма.

 

Детски Центрове Бургас

Подготовката за всеки празник за нас винаги е предизвикателство. Именно затова се стремим да сме оригинални и да изпълним всяко едно желание на нашите гости.

 

Comments are closed.

Scroll To Top