You are here: Home / Магазини / Детски магазин Камбанка

Детски магазин Камбанка

       София, ж.к. Люлин, ПК 47 0898 823 577 / 0896 561 461

Детски магазин Камбанка

Здравейте мили Родители, скъпи Баби и Дядовци, Приятели и Роднини!

Създадохме този сайт специално за Вас и Вашите деца, за да Ви разкрием един различен приказен свят от цветове, образи и много нови забавни истории и приключения.

Мулен Роти е френска компания с дългогодишна история, която изработва най-красивите и висококачествени плюшени меки играчки, кукли – герой от забавни истории и традиционни дървени играчки, носещи полъха на отминали времена. Освен неповторимите играчки, фирмата е с дълги традиции и в производството на оригинални и интересни мебели и аксесоари за обзавеждане за детски стаи. Не са забравени и дребните детайли, осигуряващи максималния комфорт на най-малките ни приятели – новородените бебета, за които са произведени великолепните чувалчета за сън, обиколници за кошарки и умни дрънкалки. Находчивият дизайн и комбинацията от форми, цветове и материали доказват високия професионализъм на майсторите на този приказен свят.

Продуктите на Мулен Роти са създадени с много любов и една единствена цел – да изпъстрят света на Вашите малчугани с много забавления, радости и редица нови чудни приятели, като карат всички децата да изпитват неповторима наслада от играта, а всички родители, баби и дядовци – да искат да върнат времето назад, за да бъдат деца отново и отново!

Меки играчки за гушкане (Дудунки)

Текстилните играчки на Мулен Роти в по-голямата си част са традиционните френски меки кукли за гушкане – утешители (Дудунки).
Всички Дудунки на Мулен Роти се характеризират с уникални ярки цветове, които ги правят изключително привлекателни за децата. Неповторимият дизайн на тези играчки спомагат за физическото и психическото развитие на малчуганите.
Тук ще намерите Балтазар и Валентин, Колет и Пинпин, Коко и неговите приятели, Клоуните от Цирка и техния приятел Драгобер, Нежната малка Лола и много, много други.

Дървени играчки

Предлагаме Ви прекрасна гама от традиционни дървени играчки, подходящи за всяка детска стая, детски кът или място за игра. В този раздел ще намерите конче-люлка, детски дървени колички за кукли, самолети, велосипеди и много много други продукти.
В кухнята на Мулен Роти има дървена печка, мивка, тигани, посуда и всевъзможни кухненски аксесоари, необходими за приготвянето на най-вкусната храна за героите на Вашето дете. Също така ще намерите и сервиз и прибори за сервиране на чай на традиционното чаено парти за Вас, Вашето дете и всичките му истински и текстилени приятели. Дървените играчки са подходящи за всички деца на възраст от 6 месеца до 106 години и са прекрасен подарък за кръщенета, погача или рожден ден.

Обзавеждане за детски стаи

Стаята създадена от Мулен Роти е вселена от цветове. Мебелите са изработени с най-висока прецизност и съвременно качество, използвайки технологиите на традиционен романски занаят. За изработването им е използван най-добрия, здравия и преминал специална селекция буков материал.

От любов към природата!

За да не нарушава равновесието в природата Мулен Роти всяка година засажда достатъчно количество букови дръвчета, с което компенсира многократно отнемането на живота на тези растения, които са послужили за производството на всички дървени мебели и играчки. Това позволява на хиляди деца и възрастни по целия свят да се радват на прекрасните продукти на компанията и същевременно да допринасят за опазването на околната среда и подобряването на екологичното равновесие на света.
За боядисването на мебелите се използват само и единствено бои на водна основа, които не замърсяват околната среда, като никъде в технологичния и производствен процес не се използват токсични вещества.
За гарантиране безвредността и безопасността на продуктите се осъществяват постоянни замервания и контрол от няколко независими акредитирани лаборатории за да сме сигурни, че Вашето дете ще расте в една чиста и сигурна среда.

Сигурност!

За нас, безопасността и комфортът на Вашите деца са от първостепенно значение, за това Ви предлагаме само оригинални и доказали високото си качество продукти. В уверение на това декларираме, че всички играчки от нашият онлайн магазин съответстват на приложимите български и европейски стандарти, за което притежават необходимите сертификати и маркировка.

Създадохме този сайт специално за Вас и Вашите деца, за да Ви разкрием един различен приказен свят от цветове, образи и много нови забавни истории и приключения.

Comments are closed.

Scroll To Top