You are here: Home / Автомобили / ГУМИТЕ БГ ЕООД

ГУМИТЕ БГ ЕООД

    София, бул. Ботевградско шосе 275  0888 011 900 / 02 94 290 85

ГУМИТЕ БГ ЕООД

ГУМИТЕ БГ” ЕООД е фирма създадена за да осигури вашия електронен достъп до най-богатите складове на гуми не в Германия, Щатите или други страни, а тук в България. Нашите гуми не са произведени в България но те се намират тук на един клик разстояние от Вас. А физически ние се намираме тук

Vredestein е компания която е погълната от Apollo Vredestein B.V.:

Това е компания която притежава уникална комбинация от независимост, пазарна ориентираност, креативност и гъвкавост. Стратегията на Vredestein е кристално ясна: да се произвеждат гуми които да имат оптимално съотношение цена-качество.

Бързи решения

Като производител от средна величина, независими от големите производители на автомобилни гуми, най-добрия път за постигане на тази стратегия е отказването от плоската организационна структура. По този начин решенията могат да се взимат бързо и надеждно като се дава възможност за по-бързо производство на оргинални продукти.

Гумите Континентал се произвеждат от концерна Continental AG, който е със седалище във Хановер Германия. Като производител на автомобилни гуми Континетал се нарежда сред водещите доставчици на гуми за автомобилната индустрия.

Bridgestone corporation на български Бриджстоун, е японска компания световно известна с производството на автомобилни гуми. Създадене е като Bridgestone Tire Co Ltd. през 1931 година. Предвиждайки големия потенциал на автомобилните гуми в международен мащаб, основателят Шоджиро Ишибаши (Shojiro Ishibashi, 石橋正二郎) използва английски превод на фамилията си (каменен мост), за да даде име на фирмата.

Гуми София

ГУМИТЕ БГ ЕООД е фирма създадена за да осигури вашия електронен достъп до най-богатите складове на гуми не в Германия, Щатите или други страни, а тук в България.

 

Comments are closed.

Scroll To Top