You are here: Home / Магазини / Гимас Компютърс

Гимас Компютърс

Банско, ул. Цар Симеон 80 0896 030 116

Гимас Компютърс

При нас ще намерите компютърна и мрежова техника, периферия и гейминг аксесоари, фискални принтери и касови апарати, софтуер, оборудване за видеонаблюдение, офис консумативи. Сервизът ни предлага поддръжка и ремонт (гаранционен и извънгаранционен) на лаптопи, компютри, както и на всички предлагани от нас артикули. Основният ни офис се намира в град Банско и предлагаме целогодишна IT поддръжка за хотели и други търговски обекти в региона, както и изграждане на вътрешни и Wi-Fi мрежи, изграждане на системи за видеонаблюдение и др. За запитвания и повече информация посетете официалният ни сайт – www.gimas.bg

Какво можем да кажем за нас? Ако искате да си купите компютър, принтер или касов апарат сте попаднали на правилното място, но ние се стремим да предложим на клиентите си много повече от обикновения артикул. Екипът ни е ентусиазиран и опитен, и сме наясно с изключително тежката конкуренция на големите вериги, затова ние сме се специализирали в пълното обгрижване на клиента и смятаме това за най-голямата ни сила. Нашата цел е цялостното обслужване на клиента – вие имате проблем, ние го решаваме. Ако имате нужда от лаптоп, ще ви го доставим. Ако имате стар компютър, който не работи, ще го оправим или ще ви помогнем да продадете частите му. Ако имате нужда от рутер, но не знаете кой модел ще е най-подходящ за вашата ситуация, ние ще ви дадем безплатна консултация и съвет. Касовият ви апарат забива непрекъснато и не можете да пуснете отчет? Обадете ни се. Не се притеснявайте колкото и глупав или малък да ви се струва проблема, по-добре е да се реши навреме. Също така, няма значение дали пазарувате от нас или не, никога няма да ви откажем помощ или съвет.

Какво друго за нас? Не сме нова фирма, но ако никога не сте ни чували няма да ни изненадате, защото сме нови в онлайн пространството. Локализирани сме в град Банско. В бизнеса с IT съпорт сме от доста години, имаме доста обекти в Банско и околията. Куражът ни да се заемем с цялото това онлайн начинание идва от факта, че се справяме доста успешно на местно ниво и най-вече от редицата доволни клиенти както корпоративни, така и на частни лица. Развитието на куриерските услуги и на технологиите за отдалечен достъп ни позволяват да обслужваме обекти в цялата страна, в последните години поддържаме и топ хотели в Пампорово и Созопол, а частни клиенти имаме от цялата страна.

За накрая остана да кажем само едно – ще се борим за вашето доверие и за шанс да се докажем! Благодарим ви че сте тук!

При нас ще намерите компютърна и мрежова техника, периферия и гейминг аксесоари, фискални принтери и касови апарати, софтуер, оборудване за видеонаблюдение, офис консумативи.


 

Comments are closed.

Scroll To Top