You are here: Home / Туризъм / Вилно селище Рай

Вилно селище Рай

         к.к. Камчия  051 44 82 09 / 0899 155 481

Вилно селище Рай

На 28 км от морската столица на България – Варна се намира едно райско кътче, рядко съчетание на лонгозни гори, река и море. Тази уникална природа е известна със звучното име Камчия Уникалните лонгозни гори в биосферният резерват Камчия в съчетание с необятните дюни на едноименната защитена местност превръщат този кът от Черноморското крайбрежие между Варна и Бургас във великолепно място за почивка и спорт. Най-обширната плажна ивица от Българското Черноморие с фин златен пясък, плитко и гладко морско дъно. Свободата и спокойствието, които предлага са основното, което го отличава от плажовете на големите морски курорти.

Вилно селище РАЙ се намира в североизточната част на курортен комплекс Камчия, разположен в устието на река Камчия, сред красивата природа на биосферния резерват Камчия.

На 28 км от морската столица на България – Варна се намира едно райско кътче, рядко съчетание на лонгозни гори, река и море. Тази уникална природа е известна със звучното име Камчия Уникалните лонгозни гори в биосферният резерват Камчия в съчетание с необятните дюни на едноименната защитена местност превръщат този кът от Черноморското крайбрежие между Варна и Бургас във великолепно място за почивка и спорт.

Comments are closed.

Scroll To Top