You are here: Home / Туризъм / Вила Флора

Вила Флора

       Рибарица, ул. Георги Бенковски 156 0897 909 378 / 0887 005 386

Вила Флора

Вила Флора се намира в курортно село Рибарица – едно от райските кътчета на България. Адреса е с. Рибарица, ул. Георги Бенковски 156.

Вилата разполага с 8 места, разположени в 3 двойни стаи и една тройна. Две от стаите са със самостоятелен санитарен възел, другите две стаи ползват общ санитарен възел. Във всяка от стаите има телевизор. На разположение на гостите има оборудвана кухня, трапезария, барбекю и беседка за летните дни. През лятото стаите са естествено прохладни без климатик. Зимата вилата се отоплява чрез

локално парно. За децата гости на вилата има люлка, пързалка, и надуваем батут.

Заповядайте за релаксация в царството на цветята, зеленината и чистия планински въздух.

Местоположение на Вила Флора, Рибарица:

Село Рибарица се намира в полите на Средна Стара Планина, отстои на 12 км. от град Тетевен. Рибарица се намира на 120 км. от София и на 80 от Плевен. Селцето се свързва с южна България през прохода Троян – Кърнаре, като се минава през с. Шипково. При тръгване от София се минава през автомагистрала Хемус, като се отклонявате от гр. Ябланица в посока Тетевен. Вилата се намира на главната улица в курортното село – ул. Г. Бенковски 156, близо до отбивката на хотел Рибарица.

Настаняване във Вила Флора – Рибарица:

Вилата предлага на своите гости настаняване в 1 тройна и 3 двойни стаи. Всички стаи разполагат със самостоятелен санитарен възел, телевизор с кабелна. През зимният сезон вилата се отоплява с локално парно. Три от терасите предлагат панорамен изглед към планината.

Хранене:

Вилата разполага с помещение за хранене и оборудваната кухня.

Двор:

В двора на вилата е разположена приятна беседка за летните дни и барбекю.

Вила Флора се намира в курортно село Рибарица – едно от райските кътчета на България. Адреса е с. Рибарица, ул. Георги Бенковски 156.

About brainstorm2011

Comments are closed.

Scroll To Top