You are here: Home / Битова техника / Виктория 2000 ЕООД

Виктория 2000 ЕООД

       Велико Търново, ул. Ален Мак 7А 0888 352 862 / 0899 153 822

Виктория 2000 ЕООД

Виктория 2000 ЕООД, град Велико Търново предлага оригинална японска техника на реномирани световни марки както и различни марки и модели климатици произведени в други страни.

Предлаганата техника е нова и втора употреба, произведена от Япония, за вътрешния пазар на Япония. Предлаганите климатични системи са инверторни. (DAIKIN, MITSUBISHI, TOSHIBA, SHARP, FUJITSU, SANYO, NATIONAL, HITACHI).

Това само по себе си е гаранция за качеството и произхода на техниката.

Уредите гарантират отопление до – 25о С и охлаждане до + 45о С.

Японските стандарти гарантират изключително ниското ниво на шум, както на външните, така и на вътрешните тела, много висока икономичност, перфектна изработка, качество и дълги години работа.

Предлагаме и голямо разнообразие от марки и модели климатици произведени в други страни (Малайзия, Тайланд, Чехия, Китай) конвенционални и инверторни. (DAIKIN, MITSUBISHI, FUJITSU, FUJI, TOSHIBA, PANASONIC, SHARP, HITACHI, MIDEA, AUX, NIPPON)

  • Ще ви предложим консултация от специалист в областта на климатичната техника, за да определим идеалния за вас климатик, според вашите желания и особеностите на помещението, където ще се монтира климатикът.
  • При необходимост наш специалист ще извърши професионален оглед на обекта или обектите, където ще се монтират климатиците.
  • По желание на клиента може да изработим оферти за климатизация на помещение според вашите изисквания и нужди.
  • Основната ни дейност е по продажбата на качествени енергоспестяващи климатици.
  • Предлагаме също и монтаж не само на климатици закупени от нас, но и на климатици закупени от други фирми. Разбира се, монтажът се извършва от специалисти с нужния опит и квалификация, затова няма значение дали климатикът, който сте закупили е нов или втора употреба ; инверторен или конвенционален; японски, китайски или друг, услугата по монтажа ще бъде извършена бързо и компетентно.
  • Сервизна дейност, свързана с обслужването на наши и чужди климатици, поддръжка, ремонт, диагностика на климатика, гаранционен и извънгаранционен сервиз, на място в дома ви или в сервизната ни база.

Виктория 2000 ЕООД, град Велико Търново предлага оригинална японска техника на реномирани световни марки както и различни марки и модели климатици произведени в други страни.

Comments are closed.

Scroll To Top