You are here: Home / Строителство / ВИВАДОР

ВИВАДОР

    Габрово, ул. Брянска 30  0879 212 325

ВИВАДОР – качествени блиндирани входни врати

,,ВИВАДОР” – качествени блиндирани входни врати за вашият апартамент,офис или къща, създадени с единствената мисъл да ви дарим уют,сигурност и спокойствие.

е търговска марка на фирма ВИВАДОР ЕООД, която е вносител на блиндирани врати от установен производител в Турция в гр. Кайсери.Предлагаме широка цветова гама,която би задоволила и най-изисканият вкус на всеки клиент. В нашата верига магазини ще получите коректно внимание от отлично обучените ни продавач-консултанти,които старателно и подробно ще ви информират за нашите продуктите.Артикулите които представяме са отправени както към крайния потребител, така и към строителни фирми от цялата България.Разполагаме с отлично обучени монтажни групи, които обслужват всяка точка на страната.

1.ОСНОВНА ХАРАКТЕРИСТИКА

Вратите са изработени от първокачествени материали в пълен комплект с всички нужни аксесоари.Металните части на входните врати са произведени от ДКП стомана с дебелина 1,2 мм. Всички каси на вратите са плаващи (популярни като ,,акордеонен тип”).Състоят се от две подвижни части, които се вместват една в друга, което позволява обхват на зид от 14 см. до 34 см.Стабилноста на вратата при монтаж се осигурява от 9 см профилиран метален перваз, лягащ плътно върху зида.Металната част на вратите е прахово боядисана при 220 градуса по съвременна утвърдена технология.Всяка от касите може да бъде както метална, така и облечена с МДФ.Общото тегло на касата от 30 до 40 кг.Двете лица на крилото са облечени с фурнировани МДФ плоскости от 10 мм.

Отличните шумо и топло изолационните качества на вратите се осигуряват от намиращите се под плоскостите плътен слой минерална вата и блиндирани листове с дебелина 2 мм.Теглото на крилото варира от 80 до 100 кг. и е окачено на три броя активни панти, падащи се вътре в жилището.Допълнителна сигурност се гарантира от три броя пасивни шишове с дължина 20 мм.Всички врати са в комплект с шпионка, чукче, вътрешна активна дръжка и външна пасивна (неподвижна) дръжка.

2.СИСТЕМИ НА ЗАКЛЮЧВАНЕ
Предлаганите от нас врати са стандартно оборудвани с по две независими една от друга заключващи системи на марката ,,DAF” – доказан производител, сертифициран по ISO 9001.Заключването е право, двустранно с по три броя шишове на двете ключалки.Патроните на ключалките са ямкови, с вградени метални капачки против разпробиване, осигуряващи надеждна защита срещу злонамерени действия на недоброжелатели срещу сигурността на вашият дом.По желание на клиента можем да доставим модели с дистанционно управление, дисплей с пръстов отпечатък и карта.

3.УСЛУГИ И МОНТАЖ
“ВИВАДОР” притежава складова база, което предоставя на клиента сравнително бързо изпълнение на поръчката.Услугата се извършва в предварително уговорен ден, като времетраенето на монтажа не е повече от 3-4 часа.Монтажът е чист,качествен и корекциите след него са сведени до минимум.Размерите на вратите са 96/200 см. и могат да бъдат поставени върху тухлен и панелен зид и ,,YTONG”.По усмотрение на монтажниците може да се предприеме корекция на отвора, за да бъде правилно фиксирана вратата.Цените на продуктите ни са постоянни и не зависят от размера на вратата.”ВИВАДОР” издава гаранция на всичките си клиенти под формата на документ,който гласи че гаранционният срок е 24 месеца и стартира от дата на монтажа.Гаранцията е актуална за цялостното окачване.

ВИВАДОР – качествени блиндирани входни врати за вашият апартамент,офис или къща, създадени с единствената мисъл да ви дарим уют,сигурност и спокойствие.

Comments are closed.

Scroll To Top