You are here: Home / Магазини / Борса Фатум

Борса Фатум

        Велико Търново, ж.к. Бузлуджа, ул. Димитър Благоев 24 0892 217 470

Борса Фатум

Борса ФАТУМ се занимава с търговия на дребно и едро с канцеларски материали, офис консумативи, ученически пособия, детски книжки, играчки, картонени игри и пъзели, парти артикули и други. От създаването си досега приоритет в работата ни е бързото и качествено обслужване на клиентите, гъвкавост, за да се нагодим към непрекъснато променящия се пазар и стремеж към усъвършенстване. Именно това е и причината за все по-широката гама от предлаганите от нас продукти. Голямата складова наличност, както и ритмичните доставки ни дават възможност да удовлетворяваме нуждите на нашите клиенти адекватно и в срок.

В последните години Борса ФАТУМ натрупа и доста опит в работата по европейски проекти, свързани с осъществяването на училищни програми. Работим съвместно и с детски градини, читалища и библиотеки.

Борса ФАТУМ има два действащи обекта в страната. Освен предлаганите артикули, обектите ни са оборудвани с машини за копиране, принтиране, сканиране и подвързване на документи.

Екипът на Борса ФАТУМ е от обучени и мотивирани служители, които компетентно ще ви помогнат да направите своя информиран избор.

Борса ФАТУМ се занимава с търговия на дребно и едро с канцеларски материали, офис консумативи, ученически пособия, детски книжки, играчки, картонени игри и пъзели, парти артикули и други. От създаването си досега приоритет в работата ни е бързото и качествено обслужване на клиентите, гъвкавост, за да се нагодим към непрекъснато променящия се пазар и стремеж към усъвършенстване.

Comments are closed.

Scroll To Top