You are here: Home / Строителство / Би Си Ди ЕООД

Би Си Ди ЕООД

  Кърджали, Промишлена зана ЮГ  0894 668 218 / 036 122 477

Би Си Ди ЕООД – PVC панели

Фирмата BCD е основана в Кърджали България през юли 2011 година.

Създаването бе решено за да запълни празнината на българския пазар след проучване на пазара , направено преди това.

Целта на компанията е да произвежда и продава алуминиеви и PVC панели, противонасекомни системи (комарници) и блиндирани врати, на фирми за производство на алуминиева и PVC дограма.

АЛУМИНИЕВИ ПАНЕЛИ

Алуминиевите панели BCD се предлагат в четири различни вида и боята им е сертифицирана със Qualicoat Seaside Class.

CRYSTAL ПАНЕЛИ

Това е нова техника за производство и се представя за първи път на българския пазар. Crystal панелите комбинират два материала: Алуминий със стъкло. Те разполагат с декоративни кристали вместо рамки, предлагайки индивидуален стил и оригинален външен вид.

ПРЕСОВАНИ ПАНЕЛИ

Те са съвременното предложение на BCD за един качествен, икономически и естетически перфектен панел. Изработени от специална алуминиева сплав, която се оформя на преса. Пресованите панели BCD са налични в 52 основни дизайна , които съчетани със стъкло и ковано желязо ни дават повече от 1500 различни видове панели.

ИНОКС ПАНЕЛИ

Това е модерното предложение на BCD за помещения със подобна естетика. Проектите са изработени от INOX с високо качеството ,който се реже с лазер, за да се постигне отличен естетически и качествен резултат. Предлага се в гама от 35 основни модела, които в комбинация със различни кристали ни дават повече от 120 различни вида панели.

ТРАДИЦИОННИ ПАНЕЛИ

Основаваща се на традиционни архитектурни стилове дава като резултат едно предложение за естетика и високо качество. Комбинира се с ръчно ковано желязо и дава като резултат идеалното предложение за производство с високи стандарти. Предлага се в гама от 9 основни модела, които съчетани с различни кристали ни дават повече от 100 различни вида панели.

Фирмата BCD е основана в Кърджали България през юли 2011 година.

Comments are closed.

Scroll To Top