You are here: Home / Магазини / Бест Компютърс ЕООД

Бест Компютърс ЕООД

   Велико Търново, бул. България 16  0894 434 679 / 0884 554 808

Бест Компютърс ЕООД

Фирма Бест Компютърс се занимава с продажба и внос на маркова компютърна техника втора ръка от Германия, а също и нова компютърна техника. При нас може да намерите голямо разнообразие от компютри, монитори и лаптопи втора ръка, както и принтери, сървъри и други качествени компоненти нови и втора употреба.

Марките компютри, с които работим, са: Dell, HP, Eizo, Compaq, Fujitsu-Siemens, NEC, Philips, Maxdata, Sony, Lexmark, IBM и други, които са лидери в компютърния бранш. Важно е да се отбележи, че нашата фирма е официален партньор по програмата Microsoft Registered Refurbisher. На нашия сайт може да намерите пълната гама от компютри и лаптопи втора ръка с лицензирана операционна система Windows.

За улеснение на клиентите ни вече предлагаме и безплатна доставка за сума по-висока от 300.00лв на всякаква техника до всяка точка на България. Също така можете да заповядате в нашия магазин в град Велико Търново, бул. България 16 . Всеки продукт се продава с гаранция от 3 до 24 месеца.

Фирма Бест Компютърс се занимава с продажба и внос на маркова компютърна техника втора ръка от Германия, а също и нова компютърна техника.

Comments are closed.

Scroll To Top