You are here: Home / Строителство / Бг Строй

Бг Строй

   Самоков  0892 913 488 / 0898 432 288

Бг Строй

За да бъде стабилен и сигурен Вашият покрив, то е нужно да се доверите на фирма за ремонт на покриви с опит и висококвалифицирани майстори, които ще гарантират качеството на труда и материалите си. Доверете ни се!

Фирмата ни развива дейността си от 15 години. Изградила е множество обекти с нови покривни конструкции, както и с индивидуални проекти, свързани с ремонта на покриви. Отдаваме значение на изпипването на детайлите при всяка една ремонтна дейност, била тя ремонт на покриви, полагането на хидроизолация, пренареждането на керемиди или пък при ремонтирането на улуци.

Тъй като сме наистина добри в работата си, нашите клиенти ни препоръчват, наред с гаранцията, която им даваме, както и заради това, че спазваме стриктно сроковете си. Екипът ни от специалисти предлага услугите си в цялата страна, а цените, на които работим са абсолютно достъпни за всеки джоб.

Фирмата е специализирана в областта на строителството. Ремонт на покриви, строителни ремонти, хидроизолация, дървени конструкции, груб строеж, вътрешни ремонти, цялостно изграждане на нов покрив, подмяна на улуци и водостоци и т.н.

Предлагаме безплатни огледи и консултации, както по телефона така и на място.

Ако се нуждаете от съвет или имате някакъв въпрос относно нашата работа и вашият покрив, моля не се колебайте, а позвънете веднага! Ние се стараем да постигнем максимално най-добрият резултат след извършването на даден ремонт.

Ние работим със ВИСОКОКВАЛИФИЦИРАНИ за тази дейност хора, които са завършили обучение за извършваната от тях дейност! Фирмата работи по утвърдени системи в строителството, съобразно съответните технически изисквания и наложените европейски стандарти.

Реализираме вашите идеи за пространствено решение, за създаването на комфорт и уют в дома и на работното място

Предлагаме пълна гама от услуги:
– ремонт на покриви,
– ремонт на керемидени покриви,
– поставяне и ремонт на улуци и водостоци,
– хидроизолация,
– направа на нови конструкции,
– смяна на капандура
– обшиване на бордове с ламарина
– обшиване на комини с ламарина
– топлоизолации,
– зидарии, сухо строителство,
– вътрешни ремонти (гипсокартон, шпакловки, мазилки, окачени тавани и т.н.)
– тенекеджийски и бояджийски услуги,
– Фасадни ремонти,
– Полагане на настилки и облицовки – мрамор, теракор, фаянс, гранитогрес

За да бъде стабилен и сигурен Вашият покрив, то е нужно да се доверите на фирма за ремонт на покриви с опит и висококвалифицирани майстори, които ще гарантират качеството на труда и материалите си. Доверете ни се!

Comments are closed.

Scroll To Top