You are here: Home / Строителство / БГ Ремонти

БГ Ремонти

       София 0877 78 06 69

БГ Ремонти

БГ Ремонти има за цел, да предостави единна платформа, даваща достъп на всеки потребител до множество оферти за всякакъв вид ремонт. Потребители на нашата система са всички участници във строително-ремонтна верига от всяко домакинство до фирми предоставящи индустриално строителство. Мисията, която сме си поставили е всеки потребител на системата да получи достъп до множество строители, който предоставят услугата от която той има нужда. Така и всички строители да могат да дадат своя оферта за всяка обява, която представлява интерес за тях.

Ако вие се нуждаете от някакъв тип строително-ремонтна дейност, всичко което трябва да направите е да се регистрирате напълно безплатно и да публикувате обява с необходимите ви параметри. Тази обява става видима за всички строители предоставящи съответната услуга.

Нещо повече вие може да виждате данни за фирмите, които ви интересуват и да видите истински коментари от потребители, който вече са били обслужени от съответния строител.

Ако вие или вашата организация предоставя услуги в сферата на строително-ремонтната дейност, просто трябва да се регистрирате като вендор и след като се свържем с вас за да ви активираме, ще имате достъп до всички публикувани обяви. Така вие може да дадете вашата оферта за многоженство обяви, които представляват интерес за вас.

Надяваме се нашия продукт да е максимално полезен и да ви даде необходимите критерии за избор на изпълнител на вашата обява или да предостави множество такива, които да изпълните с интерес. Ние ще продължим да се развиваме и всеки ваш коментар или препоръка са важни за нас.

БГ Ремонти има за цел, да предостави единна платформа, даваща достъп на всеки потребител до множество оферти за всякакъв вид ремонт.

Comments are closed.

Scroll To Top