You are here: Home / Магазини / Алтех ЕООД

Алтех ЕООД

       София, ул. Краище 27, бл. 3, М-н 1  0884 428 178 / 0882 709 174 ( сервиз )

Алтех ЕООД

АЛТЕХ е водещ представител в технологичната индустрия. Надеждни услуги, бърза доставка, безкомпромисно обслужване и най-важното – дългосрочни и пълноценни взаимоотношения, изградени с нашите клиенти.

Не казваме това, за да похвалим сами себе си. Просто споделяме думите на Вас – нашите клиенти, с които комуникираме всеки ден.

Продуктовият ни каталог побира всичко ново от света на техологиите, което е създадено само и единствено с цел да служи на всички любители на мобилните и технологични устройства. Независимо дали имате нужда от съвет при избора на нов лаптоп, поправка на вече повреден такъв или замяна на някоя част от настолната ви конфигурация, нашите служители с удоволствие ще дадат съвет и при необходимост – напътствия при процеса на закупуване на даден продукт.

Страниците на уебсайта ни крият богата гама както от готови вече продукти – лаптопи, таблети, смартфони и настолни компютърни конфигурации, така и прилежащите към тях периферни или допълнителни компоненти.

Разнообразието от хардуерни решения се допълва и от редица софтуерни пакети, които не просто ще покрият най-семплите изисквания на операционната ви система, но и ще пренесат професионалние ви качества и представяне на едно друго, по-високо ниво.

АЛТЕХ е мястото, където изборът на нова видео карта или обектив за фотоапарата ви гарантира не просто закупуването на продукт, а инвестиция в бъдещето.

Нашата цел е да предоставим необходимия спрямо нуждите продукт на клиентите си, уверявайки се, че изборът е правилен. Знаем, че сме помогнали при правилното решение, когато:

  • Продуктът отговаря на нуждите на клиента ни.
  • Продуктът се вмества в бюджета на клиента ни.
  • Продуктът разполага с техническата спецификация, за да служи в бъдеще на клиента ни.

Философията и ценностите ни не позволяват да даваме съвети само за да облагодетелстваме себе си. Знаем, че помощта при правилния избор на нашите клиенти е основата за едно лоялно и перспективно приятелство.

Ние сме на ваше разположение постоянно, независимо дали лампичката в чат-прозореца свети в зелено. Ще отговорим на всички ваши въпроси и ще помогнем при избора и поддръжка на продукт от каталога ни.

Въпроси относно хардуерни или софтуерни продукти може да зададете през Live-чат функционалността на уебсайта ни или на нашата Facebook страница.

Благодарим ви за доверието!

АЛТЕХ е водещ представител в технологичната индустрия. Надеждни услуги, бърза доставка, безкомпромисно обслужване и най-важното – дългосрочни и пълноценни взаимоотношения, изградени с нашите клиенти.

Comments are closed.

Scroll To Top