You are here: Home / Магазини / Алтер ЕООД

Алтер ЕООД

  Плевен, ул. Хаджи Димитър № 3  0889 616 603 / 0896 853 380

Алтер ЕООД

Алтер ЕООД е фирма базирана в гр. Плевен, специализирана в продажба и сервиз на широка гама компютърна техника и периферия, копирни машини, софтуер, мрежи. Извършвамепродажба на компютри, монитори, лаптопи и принтери, нови или втора употреба, както на лизинг през TBI Credit, така и чрез собствени схеми на изплащане. Освен Ремонт на преносими компютри и всякаква офис техника, Алтер ЕООД – гр. Плевен, предлага и качествен Reballing (реболинг) и подмяна на чипове на лаптопи, презареждане на тонер касети, рециклиране на консумативи и други.

Качествения сервиз и нашия дългогодишен опит гарантира вашето спокойствие и ефективна работа. Предлагаме договори за сервизно обслужване на фирми, техника под наем и всякакви други варианти на сътрудничество. Доверете ни се! Ние ще спестим времето, което ви е нужно. Основно фирмата функционира в гр. Плевен, но наши клиенти биват обслужвани и на територията на градовете, Бяла Слатина, Никопол, Ловеч, Белене, Червен Бряг, Долна Митрополия, Гулянци, Долни Дъбник, Кнежа, Искър, Славяново, Тръстеник и много други.

Сервизи за компютри Плевен

Алтер ЕООД е фирма базирана в гр. Плевен, специализирана в продажба и сервиз на широка гама компютърна техника и периферия, копирни машини, софтуер, мрежи. Извършвамепродажба на компютри, монитори, лаптопи и принтери, нови или втора употреба, както на лизинг през TBI Credit, така и чрез собствени схеми на изплащане.

Comments are closed.

Scroll To Top