You are here: Home / Услуги / Автотранс ООД

Автотранс ООД

    Варна, бул. Владислав Варненчик 281  052 757 595 / 0885 197 991

Автотранс ООД

Фирма Автотранс е основана през 2006г. Занимава се с международен транспорт и спедиция Предлагаме транспорт на охладени и замразени продукти на националния пазар.

Фирмата разполага със собствен разнообразен автопарк от 12 бр. специализирани хладилни микробуси , от които 2 са с падащ борд .

Изградили сме широка мрежа за ефективни доставки на територията на България и дългогодишен опит при нейното развитие и оптимизация. Разработили сме и предлагаме индивидуални пакети за обслужване според предпочитанията и нуждите на клиенти. Предлагаме и ежедневна доставки до над 50 обекта в цялата страна ,което дава възможност да натоварим стоката Ви в удобен за Вас момент и да я доставим до получателя в избран от Вас момент.

Вътрешен комплектен транспорт – Доставяме Вашите комплектни товари под температурен режим да всяка точка на България.

Градска дистрибуция – Осъществяваме разнос на хранителни стоки в градски условия до над 200 точки за крайна продажба в цялата страна – верига магазини и индивидуални търговски обекти . Създали сме и следваме оптимална маршрутизация , диспоритъм в график на доставки за да могат Вашите стоки да бъдат доставени точно на време и с минимални разходи по всяко време на денонощието.

Международен транспорт и спедиция – Предлагаме комплектен транспорт до редица дистинации в Европа.

Планиране и оптимизация на транспорта – Разработени и внедрени са надежни процедури и инжинеринг на процесите при вътрешен транспорт, което обезпечава сигурното и качествено изпълнение на договорите и поетите ангажименти към клиента.

Благодарение на опита и придобитите квалификации в тази област, екипът ни ще Ви предложи оптимални решения, при максимална сигурност, конкурентни цени и срок на доставка.

Мисия и ценности
Услугите ни в областта на международния транспорт и логистиката на товари са предназначени за юридически и физически лица.Стремим се да Ви предложим най-добрите решения в експресните групажни превози от и до страните от ЕС и дистрибуцията на малки пратки в цяла Европа.

Гъвкавост, динамизъм и иновативност
При направено конкретно запитване, ще получите бърз отговор и персонално отношение. Предлагаме конкретна схема за транспорт и допълнителни логистични услуги, съобразена със спецификата на Вашите товари и изисквания.

Фирма Автотранс е основана през 2006г. Занимава се с международен транспорт и спедиция Предлагаме транспорт на охладени и замразени продукти на националния пазар.

Comments are closed.

Scroll To Top