You are here: Home / Автомобили / Автосервиз Авто Елит

Автосервиз Авто Елит

Варна, ул. Тролейна 12 0899/ 912 515, 0896/ 668 874

Автосервиз Авто Елит – Варна

Автомобилен сервиз Авто Елит е създаден през 2001г.със основна дейност ремонт, техническо обслужване и възстановяване на леки и лекотоварни автомобили. След 2006г.е внедрено ново модерно оборудване с цел подобряване качеството на извършваните услуги и условията на труд на персонала. След натрупания дългогодишен опит сервиза разполага с професионален екип от специалисти, които могат да отговорят на всички изисквания на клиентите. През 2012г. сервизът разшири своята дейност стартирайки техническо обслужване и възстановяване на тежкотоварни автомобили и автобуси.

Понастоящем автомобилен сервиз Авто Елит се намира в Северната промишлена зона на град Варна в двора на бившата военна школа на ул.Тролейна 12. Сервизът се помещава в халета с обща закрита площ 800кв.м. и разполага с открита площ (паркинг) за приблизително 50 (петдесет) автомобила.

Сервизът е без конкретна специализация по отношение на обслужваните марки автомобили, преобладават най-често срещаните автомобили в България.

Автомобилен сервиз Авто Елит е създаден през 2001г.със основна дейност ремонт, техническо обслужване и възстановяване на леки и лекотоварни автомобили.

Comments are closed.

Scroll To Top