You are here: Home / Автомобили / Автомивка ERHLE

Автомивка ERHLE


София 1404, ул. Околовръстен път 45
02 955 64 88

EHRLE Автомивка – Бързо Чисто Качествено Лесно

Първа по рода си автомивка на самообслужване. Съчетание на модерна технология и дългогодишен немски опит.

Четири последователни стъпки 4Step – грижа за автомобила:

 1. Измиване: Специално разработеният от се смесва със струя омекотена топла вода под високо налягане. Тази съвкупност действа върху повърхността на превозното средство, като хиляди малки гъби, а за значително по – замърсените автомобили автомивката предлага специално разработена четка от естествен конски косъм, която НЕ уврежда лаковото покритие на автомобила. разработват своя препарат като използват основните принципи на Кинетичната енергия.
 2. Изплакване: Използване на чиста студена вода, която отстранява идеално микрогранулирания препарат и разтворената от него мръсотия.
 3. Капсулиране: Синтетична топла вакса се разпръсква заедно с гореща омекотена вода. Тя образува тънък защитен филм върху повърхността на автомобила. Ваксата запечатва порите на боята и по този начин попадналите по нея насекоми и микрочастици не могат да навлязат дълбоко в структурата й и дая унищожат. покритието, участващо в състава на синтетичната вакса е създадено специално, за да предпазва покривния слой на превозното средство (боя, лак).
 4. Полиране – Гланц: Полирането и изсушаването се извършват чрез реверсивна осмоза. Не е необходимо използването на допълнителни подсушаващи средства, но за тези клиенти, които искат да подсушат автомобила си, автомивката е разработила специални микрофибърни Тери Кърпи. Чрез тази програма се премахват микрочастиците останали по превозното средство. Използването на омекотена и деминерализирана вода не позволява поява на петна по лака и боята след изсъхване.

Използваето на четирите програми 4Step, предлагани от EHRLE Автомивка е не просто висококачествено измиване до блясък, а и предпазване на боята от промените на времето, околната среда и пътните условия.

 • Автомивката разполага с шест поста за вътрешно почистване и шест клетки за външно, като последната от тях е предназначена за микробуси и камиони (без – ове).
 • Автомивката работи денонощно/целогодишно – благодарение на автоматичната противозамръзваща и подово-отоплителна система вградени в измивните плочи.
 • Предлагаме сключване на договори за абонамент с отстъпка за фирми, разполагащи с голям брой автомобили.
 • Предлагаме предплатени чип ключове, използването, на които улеснява работата на клиента. Предплатените чип ключове са в два варианта – с 10% и с 15% отстъпка.
 • В часовете от 22:00 автомивката е въвела HAPPY HOUR, което значи, че в тези часове клиентите получават повече време за измиване на автомобилите си.
 • Можете да измиете своята кола сами или да ползвате услугите на нашия персонал.
 • В кафето на автомивката се предлагат топли и студени напитки.

Автомивки на самообслужване

Първа по рода си автомивка на самообслужване. Съчетание на модерна технология и дългогодишен немски опит.

 

Comments are closed.

Scroll To Top