You are here: Home / Автомобили / Автомивка Кафе Quantus

Автомивка Кафе Quantus

      Варна, бул. Владислав Варненчик 256  0898 72 87 60

Автомивка Кафе Quantus

Автомивкa Quantus разполага с първата по рода си система в България, която предлага външно автоматично измиване. Порталната автоматична система Quantus, произведена от немския концерн Christ AG., е едно от най-модерните съоръжения, което гарантира най-високо качество на измиване на Вашия автомобил за три-пъти по-кратко време, спрямо ръчна автомивка. С активното си окачване и компютърно оборудване се изчислява много точно натиска, който машината оказва на автомобила.

Освен това машината дозира изключително точно количеството препарати, необходимо за качественото измиване на един автомобил. Всичко това е гаранция зa безопасността за екстериора на всеки автомобил, осигурява се и безопасността от повреди по повърхността на лака. Друго предимство е, че олучавате поне един допълнителен препарат, спрямо ръчна автомивка, например хидрофорна вакса, която предпазва повърхността от задържане на частици, т.е. колата се измърсява по-трудно. Друга услуга, която може да предложи само автомивка Quantus е програмата, която включва измиване на шаси под високо налягане.

Автомивка Quantus предлага пране на интериор, както и полиране на детайли от екстериора. За взискателните клиенти, които обичат сами да се грижат за блясъка на своя автомобил, са на разположение две клетки за самообслужване, които са без аналог. С един жетон на цена 1лв може да се избират от две програми – препарат и водоструйка. Времетраенето на висококачествения препарат за безконтактно измиване е 1 мин 40 сек. Специфичното е, че препарата се нанася под ниско налягане. Времетраенето на водоструйката е 3 мин. 30 сек., а работното налягане е 200 bar.

Автомивкa Quantus разполага с първата по рода си система в България, която предлага външно автоматично измиване. Порталната автоматична система Quantus, произведена от немския концерн Christ AG., е едно от най-модерните съоръжения, което гарантира най-високо качество на измиване на Вашия автомобил за три-пъти по-кратко време, спрямо ръчна автомивка.

Comments are closed.

Scroll To Top