You are here: Home / Услуги / Аватари Секюрити ООД

Аватари Секюрити ООД

    Бургас, ул.Одрин 50, ет. 2, (Бизнес център Аполо)  056 701 093 / 0882 196 901

Аватари Секюрити ООД

Фирма АВАТАРИ СЕКЮРИТИ стартира дейността си на територията на р. България от 10.2013 с централен офис в гр. Бургас. За по малко от шест месеца компанията изгради регионални офиси в повече от 30 населени места. Централният офис е в гр. Бургас, а административни офиси се подържат в гр. Айтос, Сливен, Нова Загора и Стара Загора. До момента дружеството охранява над 3000 обекта със СОТ и 90 обекта с физическа охрана.

Фирма АВАТАРИ СЕКЮРИТИ знае, че в днешно време информацията е безценен капитал, затова и осигуряването на нейната сигурност е от основно значение. С помощта на специално обучени екипи и професионална охранителна техника, АВАТАРИ СЕКЮРИТИ поема изцяло отговорността по защитата и съхранението на данни и информация, запазвайки конфиденциалността на съдържанието и притежателя.

Фирма АВАТАРИ СЕКЮРИТИ е една от най-големите и динамично развиващи се компании в сферата на охранителната индустрия в България. Фирмата е част от Холдинг AB Solution Security Group от 20 охранителни компании в ЕС започнал развитието си преди 20 год.

Фирма АВАТАРИ СЕКЮРИТИ стартира дейността си на територията на р. България от 10.2013 с централен офис в гр. Бургас. За по малко от шест месеца компанията изгради регионални офиси в повече от 30 населени места.

Comments are closed.

Scroll To Top