You are here: Home / Автомобили / VRPerformance

VRPerformance

Русе, ул. Тетово  0899 113 603

VRPerformance

Качествен Чип Тунинг с гаранция за софтуера,прецизно направен и тестван на Дино стенд,софтуер изпитан с години и хиляди километри от нашите клиенти!

Дейността на фирмата ни е посветена на чип тунинг-а и ремонт на автомобили като разполагаме с магазин и автосервиз вече повече от 15 години..В края на 2007 година започнахме предлагането на чип тунинг в България.От тогава ние се стараем да задоволим изискванията на всеки клиент нуждаещ се от качествен чип тунинг на неговия автомобил.

С нашия опит от над 5 години ни прави една от най-старите фирми на пазара за автомобилен Chip Tuning,с много старание,коректност и постоянство ние останахме една от най-добрите фирми за този вид услуги в България,нашите клиенти са от цялата страна и с всеки ден се убеждават че не са сгрешили с поставянето на тунинг в нашата фирма!

От тогава излязоха много фирми които предлагат тази услуга и твърдят че са професионалисти,повечето твърдят че чип тунинг-а им е от Германия други от Италия,трети от Австрия,разбира се това е само рекламен трик,с цел заблуда на клиентите че получават Немско,Австрийско или Италианско качество на Български цени!

Тези фирми обаче не могат да се похвалят че чип тунинга им е направен на дино стенд,защото фирмите с такъв стенд са около 5!

VRPerformance може да се похвали че е една от тези фирми,ние сме собственици на шаси Динамометър – стенд за измерване на мощност,което ни прави първата и единствена за момента фирма за чип тунинг в град Русе която има такъв стенд!

Дългогодишния ни опит в областа на автомобилния тунинг ни позволява да предлагаме продукт с гарантирано качество,проверен и тестван през годините след изминати хиляди километри от вече направените от нас автомобили!

Фирмата ни разполага с качествено автосервизно оборудване за чип тунинг както и за диагностика на електронните модули в автомобилите.Диагностичните ни уреди са на дилърско ниво което е неизменна част от всяка една софтуерна услуга!

Качествен Чип Тунинг с гаранция за софтуера,прецизно направен и тестван на Дино стенд,софтуер изпитан с години и хиляди километри от нашите клиенти!

Comments are closed.

Scroll To Top