You are here: Home / Услуги / Urban Dance Studio

Urban Dance Studio

             София, ж.к. Младост 2, бл. 227 0879 164 498

Urban Dance Studio

Urban Dance Studio отваря врати през октомври 2010 година. Вече 5 години екип от енергични и креативни млади хора работи за развитието на танцовото изкуство. Любовта към музиката, магията, изяществото и красотата на танца и желанието всичко това да се предаде на повече хора, е това което направи реализацията на Urban Dance Studio възможна.

Първоначалната идея на студиото беше да развиваме съвременните и “urban” стилове като Jazz, Contemporary, Modern, Hip Hop, Break и Poppin’. Опитът показа, че за нашата аудитория са по-подходящи по-леки и комерсиални стилове, с които запалваме интереса към музиката и танца като цяло. В момента имаме групи по Hip Hop, MTV танци, Break и народни танци. Основно работим с деца, но имаме желание да развиваме и групите за възрастни. Въведохме и по-различни дисциплини като спортна гимнастика, йога, карате и творчески работилнички.

Най-ценното в нашата работа, занимавайки се основно с деца, е че ние градим личности, защото през танците и другите дисциплини, които предлагаме, ние възпитаваме, вдъхновяваме и запалваме творческата искра и вкуса към красивото. Чрез работата в залата и сценичните участия Urban Dance Studio дава възможност за лична изява, което освобождава психиката и влияе върху приемането на себе си и другите. Нашата основна цел е да дадем добър старт и основа и развивайки индивидуалните си качества, всеки да се чувства щастлив и пълноценен в семейството на Urban Dance Studio.

Заповядайте да танцуваме, да спортуваме, да творим и да се забавляваме заедно!

Urban Dance Studio отваря врати през октомври 2010 година. Вече 5 години екип от енергични и креативни млади хора работи за развитието на танцовото изкуство.

Comments are closed.

Scroll To Top