You are here: Home / Услуги / Start Up Center

Start Up Center

Варна, бул. Приморски 65, ет.1 0877 56 63 56

Start Up Center

Стартиращи компании, предприемачи, свободни професионалисти и дигитални номади избират Start Up Center за свое работно място. Ако си във Варна и си търсиш местенце, където да поработиш на спокойствие, ела в Start Up Center. Ползването на работно бюро или зала за срещи никога не е било по-достъпно.

Идеята е проста – можете да наемете бюро или дори една стая за бизнеса си, и това ще бъде по-евтино от обичайният офис под наем, тъй като вие ще получите не само бюрото, но и други предимства като безплатен Wi – Fi, кафе, принтер, скенер и други услуги. Можете да наемете бюро за един или няколко дни. Ако искате да вземе под наем за един месец ще платите само за дните, които наистина използват.

START UP CENTER предлага работно място и пространство събития под един покрив. Перфектно местоположение на брега на Черно море и в главния център на град Варна.Тук ще се срещнете с интересни хора от различни страни, които живеят и работят в град Варна. Можете да работите с висока продуктивност, а Морската градина е наблизо, ако имате нужда от известно време, да походи и да се отпуснете. Тук ние създаваме интересни социални и бизнес събития. START UP CENTER е комфортен офис за гъвкав наем, непринудена работна среда с обслужване и социални възможности.

Пространства

Пространствата са подходящи за разнообразни събития-бизнес семинари, лекции, курсове, обучения, работилници и много други.

В Start Up Center има място за всичко-както за работа,така и за забавление.

Тук всеки може да има различно бюро всеки път, да се възползва от зала за бизнес срещи и зала за презентации. Предимството пред стандартният офис е, че нямаш шеф над себе си, сам определяш кога и как да работиш и в същото време имаш достъп до различни професионалисти, които също работят в споделеното работно пространство – иноватори и експериментатори, хора с различно мислене.

Какво е coworking?

Coworking е все по-популярен нов тип работна среда. От тази различна работна обстановка се възползват обикновено хората със свободни професии и често пътуващите в различни точки на света. Споделената работна среда се характеризира със събиране на група от хора, които, макар и да работят независимо един от друг, споделят еднакви ценности и са заинтересовани от потенциалната синергия, която може да възникне между различните субекти, трудещи се в едно и също пространство.

Това все пак е само едно определение, но ние вярваме, че ако искате да го видите на практика, тук е мястото за тази цел. Запознанство с различни интересни хора при игри на джага, тенис маса или на по бира; различни събития, които има за цел да ви обогатят знанията в сферата от която се интересувате най-много са просто част от възможностите.

Ако си във Варна и си търсиш местенце, където да поработиш на спокойствие, ела в Start Up Center. Ползването на работно бюро или зала за срещи никога не е било по-достъпно.

 

Comments are closed.

Scroll To Top