You are here: Home / Туризъм / Spider’s House

Spider’s House

Пампорово, ски-плац Студенец 0886 88 99 75 / 0888 21 17 63

Spider’s House – Пампорово

Spider’s House е разположен на самия ски-плац Студенец в курорта Пампорово. Това е идеалното място за всеки скиор. На няколко метра се намира лифтът, който ще Ви качи на връх Снежанка.

Тук се събират всички известни писти: Голямата стена, Туристическата писта, оттук можете директно да се спуснете към местността Ардашлъ, откъдето да вземете друг лифт до връх Снежанка

Разполагаме с богат ски-гардероб, уютен ресторант с богата кухня, където можете да починете приятно след ски-натоварването.

На Ваше разположение са обзаведени апартаменти с всички необходими екстри за пълноценна почивка – централно отопление, кухненски бокс, кабелна телевизия, интернет достъп.

Пампорово, перлата на българските курорти, е разположен в сърцето на Родопите, на 260 км от столицата София, на 85 км южно от Пловдив и на 15 км от Смолян.

Един ден по пистите на Пампорово е достатъчен, за да се сдобиете с прекрасен слънчев загар, тъй като курортът заслужено носи името си на едно от най-слънчевите планински места в България – слънчевите дни в годината тук са повече от 240. Климатът е мек, със силно Средиземноморско влияние. Средната годишна температура е 8,5°С, а дебелината на снежната покривка е 140 – 150 см.

Надморската височина на курорта е 1 650 м, като най-високият връх е Снежанка – 1 926 м. За Пампорово не са характерни нито резките промени във времето, нито лавините, така че спокойствието и безопасността Ви по време на почивката са гарантирани. Ако досега не сте се научили да карате ски, не се притеснявайте – ски-училищата в Пампорово са едни от най-добрите в Европа! Висококвалифицирани ски-инструктори ще обучат начинаещите в групи или индивидуално.

Ски пистите в Пампорово са с различна степен на трудност, така че независимо от това дали сте начинаещи или опитни скиори, спускането по тях е едно незабравимо удоволствие.

Spider’s House е разположен на самия ски-плац Студенец в курорта Пампорово. Това е идеалното място за всеки скиор. На няколко метра се намира лифтът, който ще Ви качи на връх Снежанка.

Comments are closed.

Scroll To Top