You are here: Home / Услуги / Pufa Style – Салон за красота

Pufa Style – Салон за красота

Казанлък, ул. Иван Вазов 5г 0898 743 988

Pufa Style

Салон за красота Пуфа стил работи само с висококачествени и доказани на европейския и световен пазар козметични продукти и технологии.

Професионалистът и собственик Павлина Георгиева, която работи в салона за красота има амбицията и уменията да издигне нивото процедурите в салона винаги на по-високо равнище.

Разширяваме с всяка измината година периметъра на предлаганите услуги, които затварят напълно цикъла в областта на естетиката маникюр, педикюр, ноктопластика.

Традиция в Пуфа стил са празничните промоции,чрез които може да подарите с повод и без повод процедура – една стилна изненада за мъже и жени,чрез продажбата на подаръчни ваучери. Успешната формула на салона е любезно,качествено и бързо обслужване на клиентите.

Салонът се намира в центъра на град Казанлък, до хотел Палас – ул.Иван Вазов 5. При нас ще се насладите на уютна обстановка и любезно отношение. Престоят Ви в нашия салон ще донесе не само красота и наслада, а и релакс и добро настроение. Тук ще Ви помогнем да откриете своя уникален стил, съобразявайки се с индивидуалността на вашите нокти и предпочитания.

Ние ще вложим целият си професионализъм и умения за да направим денят Ви специален, без значение дали имате повод или имате нужда от малко промяна.

 

Салон за красота Пуфа стил работи само с висококачествени и доказани на европейския и световен пазар козметични продукти и технологии.


 

Comments are closed.

Scroll To Top