You are here: Home / Услуги / PS Designers Ltd

PS Designers Ltd

    Варна  0882 210 709 / 0882 040 113

Фасадна декорация в съвременното строителство от PS Designers Ltd!

Фирма PS Designers Ltd. е на пазара от 5 години с утвърдено качество на продуктите за фасадна декорация от стиропор и фибран. Възможностите за декориране на Вашата къща, сграда, хотел, интериор или заведение са неограничени – зависят само и единствено от фантазията на клиента! PS Designers Ltd. произвежда декоративни орнаменти, фасадни архитектурни профили и первази, фризове, арки и ключови камъни, колони, капители, основи, ъглови декоративни камъни, сайдинг и декорация от стиропор и фибран по желание на клиент. Всяко едно наше изделие от стиропор с покритие минава през проверка на качеството и чак тогава поема своя път към клиента. Ние гарантираме, че фасадната декорация от нас ще задоволи и най-претенциозните клиенти!

Фирма PS Designers Ltd. предлага и СПА Елементи – произвеждаме: пейки, кресла за релакс и масаж, фонтани и други нестандартни изделия от стиропор за Вашия СПА Център.

Фасадна декорация – За нас PS Designers Ltd.

Производство на фасадна декорация и профили от стиропор!

PS Designers Ltd. произвежда фасадна декорация от стиропор и фибран с полимерциментово покритие за външна и вътрешна декорация! Предлагат се всички видове архитектурни декоративни орнаменти използвани в строителството: профили, корнизи, арки, колони, подпори, кашпи и други декоративни нестандартни орнаменти от стиропор!

PS Designers Ltd. произвежда също така изделия в помощ на рекламата, декорирането на ТВ предавания, декорации за заведения и други нестандартни декорации необходими за Вашите нужди.

Фасадна декорация от стиропор и фибран!

Фасадата на една сграда е нейният облик пред света. Съвременното строителство изисква нов модерен облик, придаващ уют и настроение! Всеки един елемент от сградата било то ъгъл, прозорец, колона или покрив може да бъде декориран – подчертан. Препоръчително е да не се стига до крайности, дори с декорацията, въпреки че всичко е въпрос на стил. В зависимост от архитектурата поставянето единствено на подпрозоречни профили в комбинация с декоративни подпори например придават идентичност на сградата.

Предлагаме Ви преди да вземете решение дали да използвате фасадна декорация (освен ако не сте напълно убедени в това) да се консултирате с нас, да изготвим триизмерен проект, за да можете да си представите как ще изглежда сградата Ви след поставянето на фасадната декорация.

Ние от наша страна съветваме използването на стиропор с висока плътност EPS250 (30-35kg/m3) , както и полагането на полимерциментово покритие – предлагано от нас – гарантиращо нужната здравина и издръжливост на фасадната декорация!

Фирма PS Designers Ltd. е на пазара от 5 години с утвърдено качество на продуктите за фасадна декорация от стиропор и фибран.

Comments are closed.

Scroll To Top