You are here: Home / Услуги / NeoCell Laboratories

NeoCell Laboratories

София,  ул. Александър фон Хумболт 26 0878 20 08 17

NeoCell Laboratories

NeoCell Laboratories е най – голямата компания в света предлагаща продукти базирани на натурален колаген!

Ние вярваме в силата на колагена, както и способността му да подхранва и регенерира кожата, като предоставя не само младост на тялото, но и сила на духа.

NeoCell е основана през 1998 г. от американеца Ал Куадри. След претърпяване на тежка сърдечна операция възстановяването му било много тродно и тежко. След дългото време прекарано в болницата мускулите му започнали да атрофират, както и цялостното състояние на организма му било много отпаднало. Като част от лечението му предписват специален прием на колаген за укрепване и възстановяване на загубената мускулна маса и съединителната тъкан.

В рамките само на няколко седмици Ал започнал да се възстановява и бързо си възвърнал загубената енергия и жизненост. След възстановяването си той решил да създаде продукт с надеждата, че ще може да помогне на милиони хора по света страдащи от недостиг на колаген.

Неговата цел била да създаде натуралени продукти които да помогнат на милиони хора по света да се чувстват по-млади и да живеят по-дълъго и по-щастливо.

И с тази непоколебима идея била създадена NeoCell като малка семейна лаборатория с идеята да разрботи натурални продукти с anti-aging ефект с премиум качество и чистота на съставките.

Днес NeoCell е марка колаген #1 в света и лидер в областта на натурални продукти с anti-aging ефект. Ние сме горди да кажем, че милиони хора по света ползват нашите продукти и печелим доверието им с всеки изминал ден. Това ни кара непрекъснато да се развиваме и да увеличаваме нашата продуктова гама базирана на иновации в индустрията и производствените процеси.

Ние произвеждаме натурални продукти и гарантираме истинността на етикета и ефикасността на активните съставки със сертификати от FDA и GMP така, че хората да живеят с увереност и спокойствие.

Фармацевтите

Маг. фармацевт Иглика Ойнакова

Препоръчвам Супер Колаген + C защото имам обратна връзка от редовни клиенти. Хората се връщат и казват, че са доволни.

Маг. фармацевт Надежда Иванова

Аз лично го ползвам и съм много доволна от резултата. Има видим ефект още на втората – третата седмица от приема. Препоръчвам го на всички дами, които искат да изглеждат подмладени.

NeoCell Laboratories е най – голямата компания в света предлагаща продукти базирани на натурален колаген!

Comments are closed.

Scroll To Top