You are here: Home / Услуги / Naya’s Touch

Naya’s Touch

     София, кв. Манастирски ливади  0897 920 053

Naya’s Touch

Naya’s Touch различната агенция за партита и събития.

Казват, че първите седем са най-важни. Така беше и при нас. За 7 години сътворихме десетки сватби и събития. Но като всеки пероид, дойде време да затворим и този цикъл, за да направим път на свежите идеи, новите и непознати лица, път и за нашите деца. През годините отсяхме най-добрите професионалисти в браншовете, работихме с тях и творихме събития. Сега, поставяйки новото начало, открихме себе си в друга светлина, запознахме се с нови мислещи и креативни лица, заедно с които мислим за вас и вашите различни сватби, партита и събития.

Нашите нови сватби са не просто началото на общия Ви житейски път. Те са мислещи и витални, изразителни и нестандартни. Ние ще откликнем на въображението Ви и ще и ще обрисуваме Вашето сватбено парти като един смел поглед в бъдещето.

Naya’s Party Studio предлага на Вашето внимание партита за възрастни, организирани със вкус и стил, с внимание и към най-малкия детайл. Заедно с Вас пишем сценария на Вашата приказка, защото за нас е важно главния герой да остане положителен докрай, да се чувства не само разбран, а окрилен, да докоснем сърцето и душата. Доверието и лоялността надграждат емоции и чувства, които правят съвместната работа с Вас още по-вълшебна и приятна. Така се заражда и магията, която неминуемо присъства в парти-историята на всеки наш клиент. Тя е персонална, лична и различна за всеки един герой в нашите приказни партита. Защото Вашето парти – това сте Вие Ние сме просто изразните средства, чрез които Вашето събитие завладява сцената.

Следвайки сцената на естествените събития от всеки житейски път, ние помислихме и за децата. Naya’s Party Studio KID се роди спонтанно от страстта към необятния свят на децата и от напиращото желание да трансформираме възхищението по детската невинност в забавна и творческа работа за тях и техните родители. Постепенно детските партита и цялата организация на незабравими детски празници превзе съзнанието и ежедневието ни. И тук заложихме на естественото, простичкото и различното. Партита сред природата, до езерото, в парка или планината станаха наша запазена марка.

Ръчно изработените ни украса и храна винаги оставят полъха на уникалното и лично послание на празника на Вашето дете. Помислихме и за тези от Вас, които се придържат към традиционното забавления на територията на детски клубове. Подбрали сме неколцина клуба, с които работим и заедно разчупваме стереотипите за Вашите деца и за Вас. Аниматорите ни са тези, които превръщат мечтите на Вашето дете в реалност. Изобретателни и неуморни, те не спират с провокациите и преображенията.Те правят всичко онова, което не сте й очаквали От палитрата с образи, емоции и пъстри детски желания, те обрисуват завършена картина за вашата семейна празнична колекция.

Станете част от нашата галерия на сбъднатите мечти!

Naya’s Touch може да направи това за Вас!

Naya’s Touch различната агенция за партита и събития.

Comments are closed.

Scroll To Top